ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vad jag önskar av 2020

/

-Mer middagsbjudningar med vänner

Insett att det bästa sättet att umgås på är med god mat & dryck. I trevliga miljöer där man kan höra vad man säger!

Jag tycker fortfarande att utgångar är roliga. Tycker om att hänga med vänner och att dansa. Men föredrar att umgås på det andra sättet. Jag och Hugo konstaterade att man på vardagarna borde passa på att dejta genom att gå ut och käka. Det kan inte bli försent för att man har en arbetsdag dagen efter, och man hinner få till vilan och kvalitetstiden som familj på helgerna.

Copyright 2019. All rights reserved.

-Utbildning

Har kommit till en punkt där jag känner att jag är understimulerad. Jag kan det jag kan, och skulle vilja utvecklas. Inom min bransch har jag redan fått arbetserfarenhet och skulle vilja komplettera mina erfarenheter med studier för att bli ännu vassare inom media & kommunikation.

Detta kanske inte är en bransch som jag vill befinna mig i för evigt men media är brett och en god start. Barnmorska är fortfarande mitt drömyrke, och har på senare tid börjat drömma om events.

Vad har du för drömyrke?

-Utvecklas i träning

Att utvecklas i träningen är en återkommande önskan och det jag faktiskt tränar på. Under de senaste året har jag verkligen hittat kontakt med de djupa magmusklerna, skuldrorna och lats. Det vill jag spinna vidare på, och tycker som alltid att det är roligt att testa på nya träningsformer. I träningen har jag idag en stor del av min identitet, en gemenskap och ett sätt att umgås på.

I slutet av 2020 har jag span på en träningsresa som går till Bali. Den skulle jag verkligen vilja åka med på!

TB till Costa Rica

Copyright 2019. All rights reserved.

© Mirja Andersson

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

-Utmaningar

Jag är inte uppväxt med skidåkning utan lärde mig att åka tack vare skolan. Orädd svischade jag ner för backarna men sedan tjejerna kom hände något. Jag blev plötsligt rädd för att åka skidor. Inte för själva åkningen, jag har tekniken men blev rädd för att trilla och göra mig illa.

I februari åker vi på en skidhelg till Åre och jag har redan nu bokat skidskola till mig själv. Jag VILL utmana och övervinna min egna rädsla!

Copyright 2019. All rights reserved.

-Trygghet

Att känna trygghet är grunden för mitt mående. Där skiljer sig jag och Hugo oerhört mycket. Det jag önskar fortsatt trygghet i under 2020 är Mollys skolgång. Att hon ska trivas och fortsätta vara glad i att lära sig saker.

-Läsa mer

Jag har alltid läst och jag hade en romantisk bild av att livet med småbarn skulle ge mig ännu mer tid för att just läsa. Så har det INTE blivit. Har läst mindre än någonsin dessa år?

På semestern tar jag alltid med mig tre, fyra böcker och är det en bra semester är iallafall två lästa. 2020 ska bli mitt läsår och ger mig själv en utmaning att ha läst minst 10 böcker vid årets slut.

Vad blir din utmaning 2020?

-Hitta återhämtning

2020 kommer bli ett hektiskt år för Clean och Hugo. Vi har en bra dialog och Hugo har blivit grym på att hela tiden briefa mig med datum som är viktiga, kvällar/helger/veckor han är borta.Jag kommer rodda mycket ensam under nästa år och jag hoppas/önskar att jag själv hittar återhämtningen och mental vila i det.

Tidigare har jag bara kört på, men insett att mitt mående påverkas negativt av det. Vi är omringade av kärlek & hjälp och det har jag blivit bättre på att be om när det blivit så oerhört mycket arbete med Clean som påverkat familjens tid.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00