ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lucia

/

I eftermiddags stod jag och Molly tätt intill varandra för att hålla värmen på förskolans årliga luciafirande. Som vanligt var det utomhus men kottarna stod under ett tak medan vi stod i regnet.

-Det kändes oerhört tomt utan Hugo

Det finns ingen som är så genuint intresserad av att prata om ens barn som den man delar barnen med. Stunder som dessa, på luciafiranden brukar våra ögon tindra ikapp pga stoltheten över ens barn. Idag kunde jag inte dela detta ögonblick med Hugo, men det är tur att jag har Molly♥️

Copyright 2019. All rights reserved.

Hon var lika stolt över sin syster som jag var. Vi sjöng med bland Luciasångerna och log uppmuntrande till Leonore. Jag och Molly fick uppleva Leonore idag, och det kändes fint.

Trots min ledsamma känsla över att någon fattades blev det en fin Lucia-eftermiddag!

Copyright 2019. All rights reserved.

Ett kärt återseende på förskolan med kompisar som börjat i andra skolor

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Hemma fikade vi med pepparkakor & hade en lucia utmaning- bygga ett pussel om 100 bitar

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Bra samarbetsövning!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Den obligatoriska Luciamiddagen bestod av risgrynsgröt och julskinks smörgåsar

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Hällde såklart saffran i min?

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har vänner som har separerat från barnens pappa och alla säger att man kommer in i ett ”varannan vecka liv” men just nu har jag svårt att se det.

En bit av mig fattas. En viktig bit som är grunden till mitt välbefinnande och trygghet. Det känns oerhört tomt utan Hugo nu, och kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas att fira Lucia utan barnen också.

-Så jag sänder min fredagskärlek till er som nyligen separerat och kanske inte hunnit komma in i den nya tillvaron

Till er vars hjärta värker, till er som tagit ett tufft beslut men det rätta och modiga. Barnen förtjänar två glada föräldrar och då kanske två lyckliga hem är lösningen. Kram till er, och hoppas att ni trots allt fått en fin Lucia. Gråt en skvätt om ni behöver det, och frossa i tanken om att nästa Lucia kommer bli bättre❣️

Nu startar vi nästa gamla julkalender. Tomtemaskinen med Pettson och Findus

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00