ANNONS

6 tankar i mitt huvud just nu

/

-Julkalendern

Jag blir nostalgisk vid jul och har en tanke om att jag tycker att julkalendrarna är mysiga. Men sedan vi fick barn blir jag mest besviken. Julkalendrarna är inte lika mysiga som dom en gång var.

Några av mina favoriter som barn är: Pettson & Findus, Mysteriet på Greveholm, Jul med Pelle Svanslös, Trolltider och Jul i Kapernaum

Läste i ett nyhetsbrev från SVT om årets julkalender ”Panik i Tomteverkstaden” att det ändå utlovas just julmys och jag känner mig hoppfull. Hoppas att årets julkalender är bra!

”Det är rött, varmt, knarrigt och doftar granbarr. Så beskrivs känslan i årets julkalender som får premiär i SVT om en månad. Panik i tomteverkstan är en rolig och fartfylld julsaga för hela familjen, som utspelar sig i tomtarnas värld. Tomten spelas av Per Andersson och tomtemor av Pernilla Wahlgren”.

-En firande period

Tar sats och laddar upp inför den kommande perioden. Det är mycket som ska firas:

-Farsdag 10e november

-Hugos födelsedag 23e november

-Vår årsdag 27e november

-Leonores födelsedag 1a december

Det som snurrar i mina tankar just nu är vilket kalastema som skulle göra vår lilla Tiki gladast, ska luska och höra mig för hur hennes tankar går❣️

Lite TB bilder från morgonen Leonore fyllde tre

Mammas gos❣️

Life changing

Att vara varm och fötterna… vem är jag som ens uppskattar och prioriterar det? Att bära ullstrumpor innanför mina kängor har verkligen blivit life changing!

Så läser någon i min familj detta vet ni vad jag önskar mig i julklapp?

Nya smakerHugo frågade mig vilka smaker jag skulle vilja ha i framtida Clean.

Jag svarade ”Saffran, äpple/kanel och morotskaka”? Han vart inte jätteimponerad över mina svar men det fick mig att fundera. Vilka smaker skulle jag vilja ha i framtida Clean? Vad hade du velat ha?

Copyright 2019. All rights reserved.

Perfekta julpysslet

Såg att Gille släpper dessa minipepparkakshus och jag blev SÅ glad!

Varje år gör vi pepparkakshus och varje år blir det ett misslyckande. Vi har sönder delarna och får aldrig ihop ett helt hus.

Dessa minisar kommer att bli perfekta vår familjs klumpiga fingrar

Dagens minne

Blev full i skratt när jag kom på ett minne. Kanske bland det konstigaste Hugo har gjort sedan vi träffades!Molly var kanske sex månader och jag skulle testa att göra en fransförlängning. Det betyder att man alltså ligger och blundar i ca en timme medan fransar limmas på.

Hugo hade bokat in något och missat min ”du har inte glömt bort att jag ska fixa det här” så han kommer efter ca en halvtimme med lilla Molly till salongen. Sätter en sex månaders på min mage och säger ”jag måste verkligen dra nu”.

Det var så surrealistiskt att ligga där blundandes med min lilla bebis på magen. Nu gick det bra, och personalen på salongen hjälpte mig men det slog mig ändå idag hur sjukt detta minne är och hur sjuk i huvudet Hugo var ?

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00