ANNONS
Integritet på Tailsweep

Så ser min träningsplan ut för hösten

/

Haft världens pass med Angelica. I och med att vi nu ska börja köra pt ihop, behövde hon få kika lite på hur jag rör mig. Dagens pass var otroligt tufft och krävande, känner att mitt nervsystem till och med fick sig en omgång så ser fram emot en lugn eftermiddag hemma idag. Lyrrar nog till det med ett varmt bad ikväll!

”Klart du kan både springa och lyfta? Du bestämmer över din kropp och din träning”.

Fick denna kommentar på mitt morgoninlägg där jag delade mina tankar över att jag står inför ett dilemma i träningen. Absolut kan man göra båda! Men det är mer gynnsamt för utveckling att periodisera sin träning. Väljer jag styrka, och muskelbyggande skulle högintensiv träning hämma utvecklingen.

Vill hellre vila, och låta musklerna vila mellan passen och inte bli katabol pga högintensiv träning. Men vi fick ihop ett bra upplägg för höstens träning!

Jag fick behålla löpning, men det kommer inte att vara mitt huvudfokus. Kortare och lugnare distanser, mer för att få behålla välbefinnandet i att få vistas utomhus vilket jag mår sjukt bra av.

-Jag behåller mitt mål om Göteborgsvarvet i vår, och kommer att anpassa mina träningsmål i en periodiserad träningsform. Styrka nu, mer löpning sen!

Såhär kommer min träning att se ut i höst. Med mycket fokus på styrka i överkroppen. Min underdel är dominant, så vi måste väcka min överdel för att bli mer funktionell.

Måndag: aktiv vilodag/ Här kommer jag antingen att gå härliga promenader eller springa kortare distanser på ca fem km

Tisdag: PT med Angelica

Onsdag: PT med Angelica

Torsdag: Stykepass på WörkOut

Fredag: varannan vecka teamträning med Clean/varannan vecka aktiv vilodag

Lördag: Vilodag

Söndag: Styrkepass på WörkOut

Peppen är total, och så tacksam över att ha en plan igen??

Hur ser din plan för träningen ut i höst?

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00