ANNONS

Fredagslistan

/

Efter att jag käkat lunch satt jag kvar på Strandvägen1 en stund. Orkade inte stressa hem, utan summerade istället dagens/veckans tankar som resulterade i denna fredagslista:

Fredagens galningar: I morse var det KALLT ute och när jag körde genom stan såg jag flera cyklister i shorts. Har ni missat kylan????? WINTER IS COMING!

Fredagens ”måste köpa”: Alltså AirPods funkar inte för mig. Är det fel på mina öron? Bara genom min lugna promenad idag åker dom ut. Det är bara glömma dom när jag ska springa! Fattar inte om det är att mina öron är för små, eller för stora för dom? För Hugo funkar dom hur bra som helst…

Någon annan som har strul med att få AirPodsen att sitta i öronen? Jag vill köpa ett par ordentliga hörlurar. Hade ett par från Marshall tidigare, får önska mig ett par i julklapp!

Fredagens hiss: Gud vad jag gillar Spotifys musik som är uppdelade i olika genrer. Gillar allra mest listorna under ”humör”.

Under dagens promenad lyssnade jag på ”lugnt & skönt”.

Fredagens mod: För ett par år sedan skulle jag ALDRIG kunnat sätta mig och äta någonstans ensam. Det kändes alldeles för utelämnande då.

Idag har jag inga problem med att sitta och äta t.ex. lunch med mig själv. Jag sitter ofta kvar länge och passar på att arbeta också. Som idag, efter lunchen satt jag kvar med kaffe och skrev denna lista.

Kan du äta lunch med dig själv?

Veckans notering: På tal om mat. Tidigare i veckan satt jag och en vän på ett hippt frukostställe. Efter vår frukost satt vi kvar och jobbade. Det kom en kvinna och satte sig bredvid oss, och hon fångade vår uppmärksamhet…

I efterhand luskade vi fram att hon var en foodie, att hon via sina sociala medier bedriver ett tips konto över mat och matställen. Vi hittade hennes bild från detta ställe. En bild med två olika typer av pannkakor med texten: ”Varför välja en när man kan välja två?”

Hon fångade vår uppmärksamhet, just för att hon ensam beställde två, maffiga portioner med pannkakor. Hon tog fina foton, smakade EN tugga av vardera, tog sedan notan och gick.

Först förstod vi ingenting, vad hände alldeles nyss? Men vi kvinnor är grymma detektiver och via platser på instagram hittade vi hennes konto. Vi får hoppas att hon ser detta som en yrkesgrej, att hon faktiskt redan hade ätit sin frukost och såg detta som något arbetsrelaterat. Jag själv följer en massa foodies och blir inspirerad!

Vi reagerade nog så starkt för att det ligger så långt bort från vår egna kommunikation. Jag i mina medier är väldigt personlig, jag skulle aldrig beställa något för att det skulle ”se fint ut”. Jag beställer det jag ska äta. Punkt. Jag lagar det vi ska äta. Punkt.

En foodie livnär sig på att recensera mat, men jag hoppas verkligen att denna kvinna antingen redan hade ätit frukost eller skulle äta efter…

Suktar efter den här galna crepsen som vi åt på Creperie & Logi

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00