ANNONS
Integritet på Tailsweep

Spontanmiddag med bara honom

/

Blev full i skratt när vi satte oss mitt emot varandra. ”Hej älskling”.

Vi har knappt sett varandra sedan förra veckan, när jag åkte till Spanien. Hugo har hunnit med ett evenemang i Göteborg, mässa i Skövde, leveranstörsträff i Stockholm både idag och igår. Och på fredag är det ytterligare något som jag inte ens minns?

Vardagen är här. Livet rullar på. Nu prövas vi, och det är nu vi måste pussla och prioritera oss också. Ikväll är det föräldramöte i skolan, och barnen är hos mamma. Vi smet iväg en timme innan föräldramötet, och tog en snabb middag på Långbro Värdshus.

Vår timme tillsammans var gudomlig♥️

Copyright 2019. All rights reserved.

//Nu: Föräldramöte

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00