ANNONS
Integritet på Tailsweep

När man har fått livets craving

/

Efter att ha ätit saffransglass på Creperie & Logi var det kört för mig…

Sedan den kvällen för snart två veckor sedan har jag spanat i glassdisken och blivit besviken varje gång. Ingen saffransglass, kanske inte så konstigt eftersom att saffran känns väldigt juligt.

MEN! Så var jag inne på Fältöversten och hittade den här från Lejonet och Björnen?

Waow säger jag bara. Saffransglass är bland det godaste jag har ätit! När Pulkan väl har fått en craving kan ingenting stoppa henne, ni kommer att få ta av min kärlek för just saffran mycket under hösten.

Och just saffran är en sådan där tacksam grej att tycka om, för ingen annan verkar göra det. Varken Molly, Leonore eller Hugo tyckte att glassen var god. Men det är bara bra för då blir det mer till mig?

-Har du någon mindre vanlig craving just nu? Vilken är din favoritsmak på glass?

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00