ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vi förbereder oss inför hösten med Polarn O. Pyret

/

I annonssamarbete med Polarn O. Pyret

Tänk att det här cafét har varvat många tillfällen i våra liv. Här har jag druckit mycket kaffe under mina föräldraledigheter, ammat hungriga barn, dragit vagn med ena armen och försökt slänga i mig lunch med den andra, här har vi värmt oss med varm choklad efter pulkaåkning, ätit ett flertal härliga sommarlovsluncher med frasiga pannkakor och varma soppor, hit har jag gått ensam för att få arbetsro.

Och nu har vi fått en ny relation till vårt lilla fik i parken- stället vi kommer till efter skolan för att äta mellis. Vilken resa, vi har utvecklat olika relationer efter vart vi stått i livet. Den här platsen är trygg för oss.

Vi älskar Långbros lilla bakficka!

Och Polarn O. Pyret är också nostalgi och trygghet för oss. Hos Polarn O. Pyret köpte jag en av Mollys allra första pyjamasar när hon låg i min mage. Den klassiska, rödrandiga. Här har jag  köpt hjälmmössor, tjocka små sockor, bodysar, ytterplagg och kläder. Vår relation har också växt. Det finns saker som jag alltid väljer att köpa hos Polarn O. Pyret men nytt för i år är skolstartskläder.

Just barnkläder erbjuder ofta mycket tryck på sina kläder. Söta kaniner, katter och hundar. Mina tjejer tycker om sådana kläder, men jag vill varva framför allt Mollys garderob med lite mer ”stilrena” kläder för att få olika alternativ. Och Polarn O. Pyret erbjuder just detta. Kvalitetsstarka kläder som passar utmärkt till att ärvas, att leka i och som är funktionella, vilket är bra i skolan men som också är SNYGGA. En hel del i sortimentet skulle jag själv kunna tänka mig att bära!

Min stora, lilla skoltjej

Jag tycker att Polarn O. Pyrets höstkollektion är magisk med många färger och mönster, och det bästa är att man kan mixa och matcha en hel del! Se mer utav höstkollektionen HÄR

Återkommande köp från Polarn är såklart barnens ytterplagg

-Skaljacka

-Skalbyxor

-VindfleecejackaVarje höst och varje vår åker just denna kombination fram.

Jag värderar det slitstarka materialet och vill att tjejerna ska ha ordentliga ytterkläder i skola och på förskola. Det är viktigt att det ska vara enkelt att sätta på för barnen själva, i skolan framförallt. Dessa plagg känner tjejerna väl till och nytt för säsongen är såklart färgerna. Denna gång valde vi lila, men vi har haft rosa, grönt och blått också! Se Polarns ytterplagg HÄRför att hitta just din favoritkombo!

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00