ANNONS

Clean träning

/

Haft en sjukt härlig och produktiv dag. Höstens krispiga luft ger mig energi och blåser nytt liv i mig. Sedan är det fredag och jag har varit pirrig och förväntansfull sedan jag vaknade!

Det sista på fredagens to do innan vi kunde ta helg var att medverka på Cleans fredagsfys. Varannan vecka tränar hela Clean gänget tillsammans- och det här initiativet tycker jag är fantastiskt! Dels att dom anställda får träning via arbetet men det ger också gänget en fin sammanhållning. Det var roligt att träffa alla idag och kötta. Vi kör på Crossfit Nordic och dagens pass var:

A)

10 minuters jobb, jobb per minut:

-6 marklyft (du vilar fram tills klockan slår om till en minut)

-3 wall walk (stå intill en pelare och klättra upp baklänges)

B)

10 minuters jobb, jobb per minut:

-Front squats

-Devil press (burpees med hantlar)

C)

Dags att svettas! Denna körde vi två och två och fick själva välja hur många repitioner vi skulle köra. Sätt klockan och kör så många varv ni hinner på 15 minuter:

-50 kalorier rodd

-50 wall balls

-50 kalorier på airbiken

-50 burpees

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är jag ombytt och redo för helgen?? Tjejerna ska hämtas och sedan åker vi raka vägen till hotellet för att börja firandet. Min första firande-outfit ser ut såhär. Helgens tema för alla mina fira-plagg är vitt, just för att min bröllopsklänning var vit.

Jacka: By Malina (nya favoriten i garderoben och symboliserar ”något blått” och ”någonting nytt”)

Klänning: Nelly (Bar denna när vi för första gången åkte till slottet som vi hade bröllopsfesten på)

Skor: Converse (Vem vore jag utan mina älskade Converse, och dessa symboliserar ”något gammalt”)

Har ett av Leonores hårspännen i håret som symboliserar ”något lånat”?

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00