ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kulturspan med Pulkan

/

Ni vet säkert vid det här laget att jag ÄLSKAR teatrar. Jag är alltid på span efter föreställningar som jag tycker är bra. Och vad vore en höst/vinter utan lite kultur?

Att gå på teater är för mig bland den bästa presenten/upplevelsen/kvalitativ tid. En teater följt av en mysig middag, det är en svårslagen kombo. Under denna vecka har jag köpt biljetter till två föreställningar till olika tillfällen:

”Pippi firar jul” Spelas 30e november till 6e januari! Spelas på Intiman i Vasastan, Stockholm.

Vi var på förra årets Pippi teater när hon seglade ut på dom sju haven. Det var den bästa barnteatern vi har varit på. Fantastiska skådespelare, mycket igenkänd musik och en fin pjäs. Barnen satt som ljus och följde med i showen.

Blev otroligt glad över att se att det i vinter kommer en till pjäs på Intiman med Pippi. Leonore fyller fyra i december så vi köpte fyra biljetter som vi tänkte ge henne som en födelsedagspresent. Jag tror att hon (och Molly) kommer att bli superglada över att gå på teater på Tikis födelsedag♥️

”Pippi firar jul” handlar om:

Följ med Pippi, Tommy, Annika, Prussiluskan och Kling & Klang på ett roligt juläventyr i bästa Astrid Lindgren anda med mycket skratt, sång och dans. Ingen har väl beskrivit julen så som Astrid Lindgren med bilder av förväntan, sprittande glädje och skönhet som väcker julkänslorna hos både små som stora.

Den inbillade sjuke-Har Sverige turné under hösten och spelar i Stockholm 2-3e oktober och 16-17e oktober på Maximteatern

Jag och min mamma har en grej, vi går på teater tillsammans med jämna mellanrum. Bara jag och hon♥️ Sist i våras, då såg vi ”art” på Rival och nu i höst är det dags igen.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har alltid tyckt om både Mikael Persbrandt och Petra Mede, och ser fram emot denna show!

”Den inbillade sjuke” handlar om:

Molières hejdlösa komedi Den inbillade sjuke är en underhållande drift och uppgörelse med den despotiske och hypokondriske mannen, spelad av Mikael Persbrandt, som dominerar sin omgivning med lavemang och inbillade sjukdomar. Hans personliga assistent, spelad av Petra Mede, manipulerar och lurar honom i sina försök att dämpa skadeverkningarna denna jättebebis till man skapar.

Mikael Persbrandt tillsammans med Petra Mede gör åter igen ”Den inbillade Sjuke” som förra året gjorde stor succé och var mycket efterfrågad.

-Ska du se några föreställningar i höst/vinter? =)

Copyright 2019. All rights reserved.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00