ANNONS

En eftermiddag bara jag och hon

/

Min lilla Tiki, Tiki, Tire. Min lilla bebis som faktiskt börjar bli en stor tjej. Tuff, kavat, rolig och otroligt charmig. Avgudar sin syster och som säger att hon också är sex år. Leonore var det sista bladet som fattades för att vi skulle bli den kompletta fyrklövern♥️

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

När Leonore var liten var hon orange hårig och hade stora, blå ögon. Vi kallade henne för ugglan och Leotiki efter karaktären Totiki i sagorna om Mumin. Leotiki förkortades till Tiki och det har stannat kvar.

Idag har vi hängt hos Interflora och medverkat vid en inspelning:

Copyright 2019. All rights reserved.

När vi var klara tog vi en fika, bara jag och hon. Hon berättade om förskolan, och om kompisar som har bytt förskola. Om nya kompisar som har kommit.

Copyright 2019. All rights reserved.

Tack Leonore för att du är du. I dig ser jag mest likheter till mig själv. Du är lika envis som din mor, lika bestämd, har lika lätt till skratt, samma usla morgonhumör och samma behov utav närhet och kärlek. Du är mammas flicka♥️ Jag älskar dig. Du är allt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00