ANNONS

Uppladdningen för tjejmilen har börjat

/

Åtta dagar kvar. Är ändå glad för att semestern faktiskt bjöd på lite sommarlöpning!

-Jag vet att jag kommer att komma i mål nästa lördag

För mig handlar det om vilket tempo jag ska lägga mig i och det kommer att bli roligt att se min tid. Jag kommer att springa prestigelöst just för att milen är en sådan psykisk spärr för mig. Jag vet inte varför det är så, det bara är så.

Nu har jag åtta dagar på mig att ladda upp. Mitt mål med denna uppladdning är att jag vid starten av milen nästa lördag ska känna mig pigg och kvick. Det är bra förutsättningar!

Det jag ser mest fram emot:

Är att få dela denna upplevelse med en massa grymma tjejer. Vi springer i ett Clean lag och är sammanlagt 25 tjejer. Jag och Pischa kommer att hålla ihop genom hela loppet

Våra döttrar kommer att finnas på plats och heja. Jag ser fram emot att se dom, och göra en high five

Ta del av stämningen och folkfesten

Komma i mål?

Helgens plan:

Idag sprang jag sex km på 30 minuter. Jag sprang på morgonen (jag är INTE en person som tycker om att träna på morgonen) och dessutom på tom mage. Jag kände mig nöjd över mitt tempo och löpningen kändes bra.

När jag kom hem körde jag igenom en liten aktiverings serie för hela kroppen på mattan i köket (se min story) innan jag käkade frukost.

Lördag: Vilodag

Söndag: Styrkepass på WörkoutMåndag-fredag kommer Hugo hjälpa mig att sätta en plan för. Vill inte köra tunga pass och riskera träningsvärk tills på lördag. Oklart om man faktiskt bör springa lite mer under veckan som kommer eller spara på kraften. Någon som sprungit lopp som kan hjälpa mig att tänka ut något bra upplägg? På lördagsmorgonen (dagen loppet är) kommer jag att äta en stadig frukost.

Gröt, ägg och kanske någon macka. Äter hellre en senare frukost (vår starttid är strax efter lunch) och lunchen efter loppet. Jag tycker att det är lättare att springa när jag känner mig lätt och utan tyngd av mat i magen. Det är säkert andra av er som tycker annorlunda men så kommer jag att lägga upp måltiderna.

-Oh det är ändå spännande! Jag är glad över att jag blev övertalad till att tacka ja till tjejmilen!

Någon av er som också springer nästa helg? =)

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00