ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fredagar ändå

/

Plåtningen gick åt fanders idag? Vi satt på cafét vi hade bestämt träff på men fredagstrafiken var kaos. Dom kom inte fram till oss och cafét hann stänga. Ute öste regnet ner så vi fick helt enkelt boka om. Lite segt när man planerat in någonting men det gjorde inte så mycket. Vi kunde ta fredag tidigare??

Copyright 2019. All rights reserved.

Det här är livet. Att få mysa i soffan efter en vardagsvecka. Ikväll kollar vi på Pelle Svanslös och jag tänkte också kolla på någon film efter att jag nattat tjejerna. Någon som har något tips på bra film?

Att dom ligger och killar på varandra♥️

Copyright 2019. All rights reserved.

//Ha en fin fredag mina vänner

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00