ANNONS
Integritet på Tailsweep

Goals

/

I helgen var jag ute på en löptur längst sjön. Klockan var sisådär 20 och vid en bänk intill vattnet satt ett par. Dom måste ha varit 60+ och satt där tätt intill varandra och skrattade. Inlindade i filtar och med vinglas i handen.

Jag sprang förbi dom och blev alldeles varm i hjärtat. ”Goals” tänkte jag, och sprang vidare.

Vid samma brygga tig vi ett kvällsdopp med våra kottar för ett par veckor sedan

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

En eloge till alla er som håller ihop. Som firar kristallbröllop (15 år), silverbröllop (25 år) och pärlbröllop (30 år). Ni fixade småbarnsår, karriärer, vardag, aktiviteter, ett gemensamt socialt liv, det egna livet, utflugna barn, åldern och ja… livet. Ni la pusslet.

Det får mig att tänka på hur mycket jag och Hugo har framför oss. Vilka kommer vi bli när barnen ”lämnar” oss i tonåren? Hur kommer vår relation bli när dom flyttar hemifrån? Hur ska vi fördriva tiden? Hur (om) kommer vi bli som morföräldrar? Jag lever starkt i nuet men jag har alltid varit en funderare. Ibland förvånas jag över mig själv när jag kommer på mig själv sitta djupt inne i mina tankar.

Paret intill vattnet var för mig goals. Jag vill också ha den relationen med Hugo om 30 år. Och också:

-Jag vill dela hans intresse för golf

-Jag vill att vi ska ha en bra och nära relation till våra barn livet ut

-Jag vill leva ett aktivt liv men också kunna dela på en flaska vin till lunch

-Jag vill att vi ska leva ett socialt liv omringad av vänner

-Jag vill känna glädje över våra karriärer och livsval

Vad är goals för dig i framtiden?

Jag vill dela livets alla skeden med Hugo. I honom finns inte bara min man utan också min bästa vän. Och just vänskapen i oss vill jag aldrig tappa bort, jag tror stenhårt på att det är avgörande faktor till en lång och fungerande relation. Vänskap, att man har det roligt tillsammans och att man är lojal. Att man agerar och för sig som ett team och inte motarbetar varandra.

Copyright 2019. All rights reserved.

Om tre veckor firar vi bomullsbröllop (ett år som gifta) och det känns helt jääääävla otroligt. Att det redan har gått ett år? Det känns också magiskt. Min livsfilosofi handlar mycket om att leva i nuet just nu, men trots det tycker jag att det är roligt att spekulera och skapa visioner om framtiden!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00