ANNONS

Om jag inte hade arbetat som en influencer

/

Jag har reflekterat över hur mycket jag har lärt mig under de senaste åren. Jag är tacksam för all arbetserfarenhet jag har fått, och ser dessa år som en skola som jag inte på samma sätt hade kunnat läsa mig till. Att arbeta praktiskt har gett mig kunskap och erfarenhet.

Det finns många yrken som jag beundrar. Framförallt omsorg. Alla ni som jobbar med omsorg av olika slag är vardagens och livets hjältar♥️ Jag hade mer än gärna arbetat med barn och ungdomar.

Copyright 2019. All rights reserved.

Min arbetsresa har bara börjat. Allt jag har gjort kommer jag att ta med mig. Jag har drömmar inom min bransch och jag vill fortsätta att bygga ett eget varumärke

Typiska ”influenciska” saker som även jag drömmer om:

-Släppa bok med olika inriktningar

-Göra en egen kollektion med matchande pyjamasar för barn och föräldrar

Sedan har jag en dröm, som inte på något sätt skulle vara vinstdrivande utan bara tillfredställande:

-Jag skulle vilja ha ett eget litet earth café som serverar all den mat som jag älskar. Jag går igång på frukost, så fokuset skulle ligga på det?

Copyright 2019. All rights reserved.

Men om jag skulle byta bransch imorgon…

…Så skulle jag vilja nyttja allting jag har lärt mig. Jag dras till nöjes, evenemang, hotell och restaurangbranschen! Jag tycker om när det händer mycket och att man får arbeta fritt och i projekt. Jag ser mig själv i en tjänst där man både koordinerar och vårdar relationer. Där ser jag mig själv.

Jag skulle vilja arbeta med att arrangera olika typer av event, där det ges fria tyglar till att skapa och arbeta kreativt. Ett jobb med många olika bollar i luften skulle passa mig och jag ser min egna skola och mina arbetserfarenheter som en bonus in i detta.

En vän till mig byter jobb nu i höst. Hon är fyllda 30, har två barn och har ett nytt kapitel framför sig. ”Förstår du hur rik du är som ska få byta bransch och uppleva något nytt?” sa jag när vi satt och pratade om hennes höst. Jag nästan avundas er som har nya jobb denna höst ???Det kanske blir event för mig i framtiden.

Idag är vårt stora fokus hos Clean. Vi som familj gör allt vi kan för att hinna med expanderingen i företaget. Jag som fru, partner och förälder tar ett större lass hemma och det är jag fine med. Vi är ett team och vi ser till att vardagen funkar. Det ligger ju i bådas intresse men det utesluter inte mina drömmar och mina mål. Vi får bara göra en sak i taget ♥️

-Om du inte jobbade med det du jobbade med. Vad hade du velat göra då? Har du varit med om ett branschbyte?

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00