ANNONS

Nu går jag offline

/

Borta bra men hemma bäst♥️ Vi tog en kvällspromenad och köpte med oss mat som åts vid sjön

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

”Det här är den bästa middagen jag någonsin har ätit” sa Molly

Copyright 2019. All rights reserved.

Imorgon och på tisdag är Hugo borta på en konferens. Så jag bestämde mig för att unna mig själv och barnen mer tid. Jag kommer att gå offline! Det känns alltid lika läskigt men efter mitt inlägg om just detta i helgen känns det okej.

Trots det fria arbetet jobbar vi alltid. Vad vi än gör eller befinner oss. Imorgon är vår plan att cykla, vi har äntligen fått på en stol till Leonore på min cykel. Jag är barnsligt exalterad för både vårt kommande cykeläventyr, för att jag ska gå offline och för två dagar med mina sessor.

-Så vi hörs igen på onsdag, då kommer uppdateringar och givetvis en summering om hur Skara var. Puss och hej, ha en fin början på veckan ♥️

Det var en riktigt mysig kväll, det kändes verkligen som att vi fångade nuet med vår promenad, middag och kvällsdopp på hemmaplan

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00