ANNONS

5 saker som jag saknar i vardagen

/

Semester och ledighet är fantastiskt och nödvändigt. Det är nu vi skapar energi och tar sats för hösten. Men det finns saker som jag ändå längtar till i vardagen:

-Kvällarna

Jag som människa får mycket gjort på kvällarna. Sådan har jag alltid varit. Nu när barnen är lediga går vi oftast upp samtidigt och går och lägger oss tillsammans. Tiden blir knapp och jag kan längta till att få somna till en film/serie eller få något jobb gjort.

-Bestyret kring matlagning

Åh, sommarluncher tar tid! Om en månad är vi tillbaka till frukost och middag och sen BASTA

-Att slippa tvätta

Växer inte tvättkorgen under semestern? Framförallt är det handdukar som tvättas mycket hemma hos oss

-Hämtningen

Man känner sig så älskad när man kliver innan för grinden och möts av ett springare barn som tjuter ”MAAAAMMAAAA”♥️

-Produktiviteten

Ändlösa dagar i ett barns värld medan det knappt känns som att man hunnit dricka upp morgonkaffet innan det är dags för middagen. Vissa dagar är det enda produktiva att tömma disken! Jag känner detta framför allt i mitt arbete. Jag som arbetar mycket med kreativitet känner inte att jag hinner skapa så mycket som jag vill.

Jag saknar helt enkelt känslan av att hinna med att skapa. Men den tiden kommer i höst??

Det är värdsliga saker jag längtar till men lever ändå i nuet. Det är nu vi skapar minnen, det är nu vi bildar kärnan till en barndom. Det må vara mindre produktiva dagar, för att tiden går till det viktigaste vi har- våra barn♥️

-Vad kommer du på dig själv längta till i vardagen?

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00