ANNONS

Mina fyra sommarfavoriter från Apoteket och mina hudvårdsrutiner

/

I annonssamarbete med Apoteket

Under våren och sommaren har jag testat olika produkter ur Apotekets sortiment. Allt från hudvård, till solkrämer.

Till skillnad från min hudvård som jag gärna vill ha oparfymerad så njuter jag av dofter i ”lull-lullet”. Jag har fastnat för dessa serier för kroppen. Dels denna Eco-serie från Apoliva som jag tipsat om tidigare:

En dushgelé, bodylotion och kroppsolja med en fantastisk doft av kokos och persika. Serien innehåller även Aleo Vera och kroppsoljan använder jag flitigt för att få kroppen att se lite extra glimrig ut såhär under sommaren och semestern.

Sedan har jag tre till bodylotions som jag tänker förlänga sommaren med för att dom doftar så fantastiskt.

Copyright 2019. All rights reserved.

Med dofter av Jasmin, passionfrukt & algextrakt. Jag frågade tjejerna vilken dom tyckte doftade godast och dom tyckte den tropiska med doft av passion. Min personliga favorit är den blå med algextrakt. Den fångar verkligen känslan om en dröm om friska vindar över Måseskär. Dessa tre finns både i bodylotion och i duschkräm. Perfekt att förlänga sommaren med dessa mjukgörande produkter!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

En annan favorit ur Apotekets sortiment är dessa ansiktsservetter. Dom har bott i min träningsväska under våren och sommaren men hade också med mig paket på vår utomlandsresa till Marbella.

Min hy påverkas negativt när jag svettas och det är skönt att kunna dra dessa servetter i ansiktet för att hålla huden ren, även på semestern. Servetterna återfuktar, vårdar och svalkar huden.

-Hur har det gått med min hudvårdsrutin då?

Jag kör påApolivas cleansing-serie & Apolivas orginal-serie. Det är lite som meditation för mig att få låsa in mig i badrummet om kvällarna och köra igenom min hudvårds rutin (läs om min hudvårdsrutin HÄR).

Det funkar hur bra som helst för mig, minus att solen har gjort min hy något oljigare. Utöver mina hudvårdsrutiner är jag noga med att sova, äta och dricka ordentligt. En ren och fin hy kommer också ifrån dina levnadsval och är jag i obalans visar det sig på min hy direkt.

Men jag är supernöjd med mina hudvårdsprodukter. Apotekets produkter går att lita på och jag har lärt mig otroligt mycket i detta samarbete. Jag hade ingen aning om hur avancerad och komplicerad Apotekets kvalitetskontroll faktiskt är och just det gör att jag känner mig trygg. Och att det dessutom är prisvärt gör upplevelsen ännu bättre!-Skulle du vilja testa några utav mina favoriter eller förlänga sommaren med lite härligt lull-lull så kan du använda min kod paula20 för att få 20% rabatt på alla Apolivas produkter (till och med den 5e augusti).

Copyright 2019. All rights reserved.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00