ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vår tjejdag

/

I fredags fylldes jag av liv och glädje. Oj vad jag behövde en tjejdag! Innan vår resa ner hit hade Hugo mycket jobb med Clean. Jag var projektledaren för sommarlovets två första veckor och det blev inte mycket tid för nöjen.

Det var länge sedan jag var ute med tjejgänget och jag är en sådan som blir barnsligt exalterad. Det är en egenskap jag tycker om hos mig själv, att jag inte tar saker för givet. Jag har förmåga att verkligen känna efter. Vad jag behöver, och efter det pusslar jag ihop livet.

-Vi började göra oss i ordning i huset efter frukosten. Vi drack bubbel och testade tusen outfits

För mig slutade det med:

Hatt: By Malina

Baddräkt: Chiquelle (se HÄR)

Shorts: Gina

Smycken: Chiquelle

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan tog vi en Taxi till Nikki beach och mötte upp dom andra tjejerna. Vi var sammanlagt 10 tjejer och samtliga fruar/sambos till våra killar. Vilken lyx att få 10 nya, fina vänner i dessa tjejer i vuxen ålder ♥️

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hade solsängar och underbara Tom fyllde våra glas med bubbel och rosé. Vi tog in en vattenpipa mot eftermiddagen och bara njöt av värmen, varandra och stämningen

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter beach cluben åkte vi hem till huset och svirade om till kvällskläder. Vi åt middag på den libanesiska restaurangen Occo. Därefter kom uppdelningen, vissa dansade vidare och vissa åkte hem. Men vi hade en GRYM tjejdag!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00