ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fun fact

/

Eller punkter över livet just nu, och sånt ni kanske inte visste!

-Grannar med Jon och Janni

Vi bor granne med Jon och Janni här i Marbella. Från vår altan ser man deras magiska pool. Vilken lyx att faktiskt få bo här??

-Grönt hår

Leonore har fått grönt hår av poolen. VAD SKA VI GÖRA?

-MVG

Konstigt nog fick jag MVG i ämnen som jag inte alls tyckte var roliga. Som i NO och gymnastik. Jag läste också spanska i hela sex år och fick meritpoäng för att jag läste spanska så pass länge

-Bokad resa

På tal om Spanska och Spanien. Jag har bokat en weekend till mig och min syster i höst till Spanien. Min pappa och hans fru är där då, i min mammas hus i Alicante. Vi kommer till deras sista dagar och ungås. Precis som förra året, utan Hugo och tjejerna. Det var himla härligt att bara få vara en dotter och en syster i ett par dagar förra året så ser fram emot resan i höst

Copyright 2018. All rights reserved.

-Urinvägsinfektion

När jag var yngre hade jag superproblem med urinvägsinfektion. Fick det ca två gånger i månaden. Jag minns en gång när jag var på festerna i Grekland med kompisar, då kissade jag blod och mådde jättedåligt. Det är inte bra för kroppen att äta antibiotika så pass ofta som jag faktiskt gjorde så tillslut fick jag en remiss till en urolog.

Har ni varit hos en urolog? Där vidgade dom mitt urinrör och den smärtan upplevde jag som värre än att föda barn… men sedan dess har jag aldrig fått urinvägsinfektion igen så jag är tacksam! Men var noga med att inte sitta med blöta badkläder såhär under semestertider så att du inte får urinvägsinfektion

-Antibiotika

Och på tal om antibiotika. Jag fick mjölkstockning efter båda förlossningarna och kämpade på med amningen samtidigt som jag hade över 40 graders feber. Usch, mjölkstockning är hemskt. Minns hur jag led där i december när Leonore kom, gjorde allt för att hålla brösten varma.

-Pulkan

Hugo började kalla mig för Pulkan när vi träffades. Innan det hade jag andra smeknamn men nu kallar alla mig för Pulkan eller Pulkis

Copyright 2019. All rights reserved.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00