ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tips på aktivitet under semestern

/

I annonssamarbete med Naturhistoriska riksmuseet

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag minns när jag var liten och besökte Cosmonova för allra första gången tillsammans med skolan. Det är ett minne som jag aldrig glömmer, kanske för att vi på den tiden inte var bortskämda med lättillgängligheten av coola upplevelser. Idag kan du gå på bio med extrabra ljud och allt möjligt!

I väntan på att få gå in

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Cosmonova är Sveriges största kupolformade biograf beläget i Naturhistoriska riksmuseet. I denna enorma sal får du följa med till andra världar och ta del av naturens under med hjälp av salongens unika teknik. Jag är så himla glad över att tjejerna faktiskt har hunnit bli så stora att vi nu kan göra aktiviteter där våra intressen möts.

Vi var och såg ”Oceans: Our Blue Planet” på Cosmonova. Vi dök ner och fick upptäcka en ny värld under ytan. Korallrev, undervattensskogar och fick se lekfulla delfiner. Tjejerna vart förtrollade, och gissa om vi har pratat mycket om djurlivet under vattenytan sedan vi var och såg Oceans på Cosmonova!

Copyright 2019. All rights reserved.

Det var en upplevelse för hela familjen, och ett hett tips från oss är att ni också besöker Cosmonova nu under sommarlovet för att se någon av deras fantastiska filmer. Perfekt aktivitet den där regniga dagen, eller på den soliga där ni känner för att göra något annat än att bada och äta glass. Barn ska vara fyllda två för att få följa med till Cosmonova, och skulle du vilja läsa mer och se sommarens filmer så kan du göra det HÄR

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

-Missa inte heller Naturhistoriskas fantastiska utställningar när du väl är där, vi fastnade för utställningen om människokroppen, dinosaurierna och djur i Norden!

Copyright 2019. All rights reserved.

Tack Naturhistoriska för en fantastiskt fin dag

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00