ANNONS

Dunderpass och kvalitetstid

/

Gåtdagens pass är taget från min vän och en av mina stora inspirationskällor: Pischa

Hon har en hashtag #pischapiskar där hon ofta delar med sig av roliga och lekfulla träningspass. Dom passen kollar jag alltid in, när jag söker inspiration till min egna träning!

Det här passet är styrkekrävande och kräver även teknik ifrån dig. Jag som känner mig bekväm med styrka ville inte göra detta själv, utan passade på nu under eftermiddagen när jag och Hugo fick en par timmar för oss själva.

Såhär såg upplägget ut i repetioner och vila:

-10-8-6-4-2 repetitioner

Vila i två, tre minuter mellan varven

Passet:

-Börjar med fler repetitioner på lägre vikter, som du växlar upp till färre repetitioner på tyngre vikter

Squat med skivstång( jag körde på dessa vikter 50-65-75-85-90 kg)

Boxhopp

Marklyft (70-80-85-90-100 kg)

KB swing (16-20-24-28-32 kg)

Deadbug (core övning)

Det var ett tufft, men roligt pass!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vi passade på att äta middag på banken innan vi åkte hem till tjejerna igen

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Kvällens outfit:

Hugo: Du är den enda som går klädd i helsvart mitt i sommaren?

Tröja: Chiquelle

Jeans: Twist and Tango

Tofflor: Vid det här laget vet ni?

Copyright 2019. All rights reserved.

-Hur gör vi för att komma hemifrån så pass ofta och spontant?

Vi som par mår bra av variationen. Vi älskar vårt familjeliv och känner oss så pass trygga med barnen. Vi skulle aldrig ta våra behov före deras, utan ser till att vi fyller deras vardag med meningsfullhet innan vi smiter iväg.

Efter en mysig dag tillsammans messade jag min bror och frågade om han hade några planer. Det hade han inte så han kom över för att kolla film tillsammans med tjejerna. Det är deras sommarlov så dom har inga nattningstider just nu.

Vi swishar alltid en peng när någon av mina bröder hjälper oss med barnvakt, det blir helt enkelt win win. Jag är glad över att vi kom iväg nu på eftermiddagen för att kötta och äta tillsammans, imorgon åker Hugo tillbaka till Båstad igen för ytterligare ett par dagars jobb.

-Tycker ni att det känns viktigt med tid även på tu man hand? Hur löser ni er partid? Och vad vill ni helst göra när ni är utan barn? =)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00