ANNONS

Våra köp hos bokhandeln

/

Vi gick loss inne på bokhandeln? Vi köpte lite smått och gott inför vår semester. Det är absolut svårast för mig att säga nej inne i Akademibokhandeln, för allt tjejerna vill ha vill jag också köpa. Det är betydligt mycket lättare att säga nej i leksaksaffären, för där är det mer krims krams. Men akademibokhandeln… det är min Akilles häl!

Roliga spel

Copyright 2019. All rights reserved.

Och det här quizet för vuxna

Copyright 2019. All rights reserved.

En bok om svenska djur, den här ska vi ta med oss när vi ska glampa (campa fast med färdigt tält)

Copyright 2019. All rights reserved.

Ritböcker är alltid bra att ha med på resor

Copyright 2019. All rights reserved.

Och sommarläsning till mig. Just nu är det fyra för tre på pocketböcker!

Copyright 2019. All rights reserved.

Fastnade för denna, ”Vänförfrågan” så kommer läsa den först

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00