ANNONS

Sånt som har ändrats med mig

/

Personlig utveckling går vi igenom hela tiden. I sommar fyller jag 28 år och jag är mitt uppe i att forma mig själv tills jag kliver in i ett nytt åldersspann. Jag brukar reflektera över saker som har hänt, vad som har förändrats och det har hänt mycket med mig sedan jag fyllde 20.

-Lugnare

Jag har blivit lugnare i själen. Dels att jag inte är lika rastlös men jag har hittat ett sätt att leva som jag trivs med. Jag söker inte längre, och jag är tillfreds. Jag bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker och tänker om mig heller. Förr kändes andras och samhällets bekräftelse på att jag duger viktigare

Copyright 2019. All rights reserved.

-Roligt att bjuda hem

Jag älskar att vi ofta har folk hemma. Tycker om att duka fint, köpa blommor, planera vad vi ska bjuda på osv. Det jag skulle vilja bli bättre på är att bjuda på mer hembakat

-Uppskattar natur

När jag var på Island i våras blev jag förtrollad av naturen. Och i detta nu är jag barnsligt exalterad och förväntansfull inför vår glamping i augusti (camping fast med färdigt tält, städ, mat osv). Mitt 20 åriga jag skulle aldrig komma på tanken att vilja campa frivilligt!

Påminnelse till mig själv inför glampingen är att inte glömma bort att köpa myggspray!

Copyright 2019. All rights reserved.

-Börjat tycka om sådant jag tidigare har avskytt

När jag träffade Hugo drack jag bara mjölk och vatten. Idag älskar jag kaffe, energidryck och rödvin (vitt är för sött i min smak). Under hela mitt liv har jag också avskytt lakrits men nu är Tyrkisk peber det bästa jag vet!

Copyright 2019. All rights reserved.

-Ändrat uppfattning om vad nöjeär

Förr var nattklubbar det roligaste jag visste. Dansa till kl 05 på morgonen. Nu uppskattar jag middagar, häng på härliga terrasser/barer och aktiviteter mer.

Copyright 2019. All rights reserved.

Allt är egentligen i en konstant förändring. Det vi har idag är ingenting vi kan ta för givet imorgon. Jag tror att det är viktigt att vi växer, mognar och inte skäms över att faktiskt förändras. Förändringen i mig själv upplever jag som fridfull. Men jag hoppas att jag aldrig kommer att tappa mitt barnasinne!

-Kommer du på några punkter som har ändrats med dig? =)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00