ANNONS

Ut på tur…

/

… Aldrig sur! Herregud, det kommer ta ett par dagar för mig att komma in i de nya rutinerna till att tjejerna faktiskt har sommarlov nu! Det känns som att hela förmiddagen har gått till att först fixa med frukost och sedan med lunch. På vardagarna utanför lov äter vi bara middag hemma, vi får se till att det blir rester kvar från alla middagar för att underlätta luncherna!

Men nu är vi påväg ut iallafall. Idag åker vi till Naturhistoriska riksmuseet för att kolla på en häftig film på Cosmonova, och kika på utställningarna. Tjejerna är klädda i egenvalda glitterkjolar från HM och varsin T-shirt med tryck.

Innan vi stack köpte vi frukt som mellis på torget. Jag höll mig i bakgrunden, tjejerna fick lösa päron och betalning

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Min outfit är också riktigt bra idag! Är kär i mina hängselbyxor? Om ni väntar till ikväll så dyker det upp en rabattkod på min story!

Tröja: Chiquelle

Hängselbyxor: Chiquelle

Tofflor: Birkenstock

Hoppas att alla har en fin tisdag hittills!

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00