ANNONS

Det gäller att vara tidseffektiv såhär under semestertider med barn

/

Tänkte jag igår kväll när jag bokade upp mig på WörkOuts morgonboost. Trots att jag den senaste tiden faktiskt börjat tycka om att starta dagarna tidigt ville jag INTE stiga upp när klockan ringde på 05:30

Copyright 2019. All rights reserved.

Men jag hade bestämt med Aki, jag skulle hämta henne klockan 06 så det var bara att stiga upp…

… Och i efterhand var det värt det! Dagens träning är gjord och kom hem till en sovande familj. Hann börja med frukosten när jag hörde små fotsteg i trappen. Juvelerna var vakna♥️

-Nu har jag hela dagen framför mig och på det sättet är morgonträning fantastiskt. Men om jag måste välja väljer jag nog ändå att träna på kvällstid. Inte för känslans skull, utan för att jag som individ kan pressa mig själv mer då. Vad väljer du? Morgon eller kvällsträning?

Dagens pass:

Var en hybridbana där du jobbar på sex stationer i 30 sekunder. Det är ett varv!

Första varvet: Ett varv

Andra varvet: Två varv

Tredje varvet: Tre varv

-Med en minuts vila mellan varvbytet!

Stationerna:

Marklyft med kettlebell (gå tungt här)

Rörelsekomplex med pinne

Sprint (ca 10 meter och lunka tillbaka)

Boxhopp med burpee

Axelpressar med viktskiva över huvudet (jag körde med 10 kg)

Planka med rotation av boll (stå i en stabil planka och flytta en rullande boll sida till sida utav dig)

Copyright 2019. All rights reserved.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00