ANNONS

Måndagsstatus

/

Godmorgon måndag! Hoppas att ni har haft en fin midsommarhelg. När vi vaknade upp i lördags sa vi ”undra hur många som vaknar upp med ångest idag”. Det känns som att midsommar kan bli riktigt stökigt, men jag hoppas att ni har haft det bra!

Sovit: Alldeles för lite! Vi flög från Palma vid 22:30 igår. Det var fantastiskt att få en heldag i värmen, men att sova med avbrott påverkar verkligen mig!

Idag känner jag mig sliten, men är glad över att vara hemma hos sessorna igen.

Vi var trötta redan på flygplatsen efter en heldag i solen.

Diadem: Gina

Kavaj: Cubus

Shorts: Gina

Tofflor: Birkenstock

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vår helg i Palma: Kommer ett summerings inlägg om vår magiska helg i Palma lite senare idag. Jag är kär i Mallorca och Palma. Vi kollar redan nu på att åka tillbaka fast med tjejerna under höstlovet!

Längtar efter: Det kliar i min kropp. Jag har verkligen njutit i helgen och tagit det lugnt, men nu vill jag träna.

Kommer studsa in på Wörkout i eftermiddag. Att leva ett aktivt liv med att röra på sig fysiskt är så naturligt för mig. Det innebär också att man måste vila från fysisk aktivitet, att kunna periodisera träningen. Men jag kommer aldrig kunna gå tillbaka till att inte prioritera fysisk aktivitet igen.

Läst: Läste ut boken ”En helt vanlig familj” i helgen. Började läsa den i fredags, och på söndagen gav jag boken till Lisa. Det var en sådan bok som man kom in i från allra första sidan. Det var spännande att följa boken i dess uppdelning. Man fick läsa ur pappans perspektiv, dotterns och mammans. Rekommenderar boken starkt!

”Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn? De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände”.

Idag: Är egentligen vår allra första dag på sommarlovet! Inga måsten, bara fokus på tjejerna. Vi måste packa upp väskorna från Palma, kolla igenom kylen och se vad som behövs handlas och bara komma tillbaka efter vår weekend.

Vi tänkte cykla över till mormor för en fika, ikväll tränar jag men det blir en lugn dag idag. Vi packar upp, men börjar även tänka på nästa packning.

Veckan som kommer: På onsdag startar nästa sommarlovsäventyr. Jag, Molly, Leonore och min mormor tar oss över Östersjön för en weekend i Tallinn. Jag ser fram emot att åka Finlandsbåten, för jag vet hur mycket tjejerna uppskattar det.

I Tallinn tar vi dagarna i mormors tempo, vi får se vad vi hittar på. Jag är otroligt glad över denna resa och få den kvalitativa tiden tillsammans med mormor. Hon har stått mig nära genom hela livet och är en av dom viktigaste personerna i mitt liv. Det känns fint att bara vi får dessa dagar tillsammans.

Måndagens vill ha: Har fått craving på ett passfodral! Vill ha ett snyggt fodral, helst i skinn till mitt pass. Det är verkligen en sådan värdslig accessoar men mitt ha-begär går inte att stoppa! Någon som har tips vart man kan hitta ett fint och prisvärt passfodral? =)

Måndagens citat: ”Idag är det en bra dag, att ha en bra dag!”

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00