ANNONS
Integritet på Tailsweep

Torsdagsstatus

/

Godmorgon! Sista dagen på arbetsveckan! Har ni några mysiga planer för midsommar? Jag är lite extra glad idag, för idaaaaag går vi på sommarlov!! Sista dagen på föris, och det betyder att även jag kommer att växla ned på tempot.

-Ingen fysisk närvaro

-Inte samma koll på mailen

-Och funderar på att dra ned lite på inläggen per dag här inne också. Skulle det kännas ok? 19e Augusti är skolstarten och även vår come back

Dagsform: Trots att vi är i slutet av arbetsveckan/träningsveckan känner jag mig pigg och fräsch i kroppen. Vanligtvis kommer min vändning på torsdagar, då brukar jag känna mig sliten. Har inte blivit supermycket tyngdlyftning för mig denna vecka.

Idag kör jag mitt sista pass för denna vecka, sedan vilar jag fram till måndag. Hur ser din plan ut för träningen under midsommarhelgen?

Sommarträning: På tal om träning. På somrarna har jag sprungit mycket. Det är en effektiv träningsform som inte kräver mycket, ett par löparskor bara. Man kan lätt smita iväg på en runda vart man än befinner sig och resterande familj blir inte speciellt lidande.

Jag ser fram emot sommarens alla härliga löpturer!

Gårdagens matchning: Insåg att jag matchade mitt ena mellanmål? Satan i gatan säger jag bara, har ni testat denna? Den var SÅ god! Såg i affären att det fanns fler smaker i serien ”Pro Kvarg” så nu vill jag testa alla!

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Idag: Jobba in det sista, skicka färdiga material till kunder och till lunch kommer Pischa ut mot oss. Vi ska käka och ha ett litet möte om framtiden.

I eftermiddag firar vi tjejernas sommarlov, och ikväll packar vi inför vår resa till Palma imorgon.

Framtiden: På tal om framtid. Jag ser ljust på hösten, och vill starta upp lite nya projekt. Har redan nu en massa spännande möten inbokade som går hand i hand med mina drömmar.

Jag ska verkligen se till att ladda batterierna denna sommar så att jag orkar kötta i höst.

Torsdagens citat: ”Var stolt men inte arrogant”

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00