ANNONS

Våra midsommarplaner

/

Tidigt på fredag morgon sticker jag och Hugo till Palma. Vi möter upp Jonas och Lisa som åker en dag innan oss, vi valde att stanna hemma för att fokusera på tjejernas avslutning på torsdag. Vi vill fika med dom, och fånga upp känslorna. För Molly innebär det ett avslut på förskolan och en skolstart i höst, och Leonore slutar på miniavdelningen för att i höst börja med dom större barnen.

Fredag: På fredag firar vi midsommar på en beach club i Palma. Jag ÄLSKAR festligheter under dagtid och väljer en dagspipa framför en natt på krogen alla dagar i veckan!

-Vad tycker du är roligast? Dagsfest eller nattfest?

Min födelsedag firade vi på Nikki beach i Marbella

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

Copyright 2018. All rights reserved.

Fredagskvällen tänkte vi ta som den kommer. Vi är barnfria och kan unna oss själva att gå på känsla. Ingen resturang är bokad, vi kanske vill sova en stund efter en heldag på beach cluben. Vi kommer givetvis inte låta fredagskvällen gå till spillo men vi tar den som den kommer.

Lördag: Tänkte vi återigen hänga på en beach club under dagen och är i detta nu på jakt efter restaurangtips i Palma. På lördag vill vi styra upp middagen, och jag skulle även vilja gå till takterrassen ”Cuba bar” som jag har hört gott om. Någon som har varit där? Och är det någon som har tips på en härlig resturang? Vi är sugna på lite olika men typ kött, fisk eller tapas. Inte asiatiskt eller något sånt!

Copyright 2018. All rights reserved.

Söndag: Vi flyger hem ganska sent så vi tänkte nyttja dagens soltimmar. Bara ta det lugnt och umgås. Som ni hör kommer denna resa inte alls inkludera kultur eller shopping. Vi vill bara ha det roligt, umgås, skratta, äta och dricka gott. Det kanske ändå ligger någon sanning i att småbarnsföräldrar som är barnfria är värst, eller vad tror ni? =)

Ett litet bildregn med bilder från tidigare års midsommarfirande:

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00