ANNONS

Anmälda till soc igen

/

Det verkar som att vi har en tredje anmälan till socialen att handskas med. Har ett galet jon som har varit efter mig ett tag:

Ett litet urval ur hens monolog till mig den senaste tiden

I helgen har denna någon kommenterat offentligt på våra poster på instagram och har klivit ur från att bara trakassera till mig privat.

Detta gör mig så otroligt less. Socialen är en fantastisk verksamhet som faktiskt hjälper till när familjer är i nöd. Skulle livet förändras och något tufft skulle inträffa skulle jag självmant söka hjälp och stöd.

I dagsläget känner vi inte att vi är behov av stöd och hjälp. Kan vi inte komma överens om att INTE slösa på socialens tid? Dom gör ett fantastiskt arbete och bör få fokusera på verkliga, svåra situationer. Antar att vi inom kort kommer att behöva ta upp dialogen igen, och även slösa vår tid på att få detta ur världen.

Senast förra våren blev vi anmälda till socialen. Du kan läsa om varför HÄR

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00