ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vinn en drömdag för ditt barn

/

I annonssamarbete med XPLORA

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Det här mina vänner, har jag längtat efter! Som stolt ambassadör för XPLORA har jag länge sett fram emot att få gå ut med denna kampanj- DRÖMDAGEN! Jag skulle vilja att vi föräldrar börjar reflektera mer över hur både vi, och våra barn faktiskt använder teknologin.

Studier visar på att barn i världen rör på sig mindre idag, och visst ser det annorlunda ut från det att vi själva var barn? Med en stor övertygelse tror jag att det beror på tillgängligheten till skärmar. Av alla dess slag! Men vi kan göra skillnad genom att börja med att reflektera.

-Nu har du chans att vinna en drömdag för dig och ditt barn! Vi kommer att ge ut en drömdag till en lycklig familj och det enda du behöver göra är att fråga ditt barn ”I en värld utan teknologi- hur ser en drömdag ut?”. Skicka in ditt svar HÄRoch den 15e juni dras vinnarfamiljen. Jag ser fram emot att tillsammans med XPLORA uppfylla ett barns stora dröm!

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Det är med en stor glädje som jag får vara med och bidra och uppfylla ett barns dröm. I samband med denna kampanj så frågade jag Molly, vad hon drömmer om mest i hela världen just nu. Hennes svar efter en viss fundering var ”Gå på AIK-match”. Vi förverkligade hennes dröm, och gick och såg när AIK mötte Falkenberg =)

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Klockan är alltid på när vi befinner oss i stora folksamlingar, via min app kan jag både ringa Molly och se vart hon befinner sig via gps om vi skulle komma ifrån varandra

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00