ANNONS

Mina splittrade tankar gällande brösten

/

Okategoriserade

,

Och så var det bokat…

Blev osäker först när jag kikade på hemsidan för det såg ut som att jag bokade en kirurgtid och det vill jag INTE göra! Jag har läst och läst, pratat med vänner som lyft brösten och beslutade mig till slut för att höra av mig till en klinik jag har hört gott om.

Så nästa vecka ska jag gå på konsultation. Berättade i telefonen att jag endast vill prata om bröstförstoring/lyft och att jag kanske inte ens kommer att boka en tid. Det kändes skönt när dom bekräftade mig. ”Du behöver absolut inte göra någonting, du bestämmer helt själv”.

Det hänt något i mig den senaste tiden, det får vara nog. Ja jag kanske är svag och låter ideal påverka mig men jag vill iallafall starta en dialog med en klinik. En konsultation och efter det åka hem och fortsätta att fundera. Jag vill ha svar på alla mina frågor så kommer faktiskt att skriva upp dom innan vårt möte så att jag inte missar något jag vill veta.

Det är ett stort beslut. Ena sidan av mig säger att livet är alldeles för kort för att vara missnöjd och ha faktiska komplex. Den andra sidan säger ”fight it back” Pulkan. Jag vet att jag är bra och fin som jag är, med eller utan bröst. Brösten gjorde ett fantastiskt jobb genom att föda våra två små barn men lämnade kvar ett livslångt komplex. Då ska ni också veta att jag brast ut i gråt efter telefonsamtalet för att det känns som ett misslyckande att jag ens ringer dit. Det känns lite som att jag då visar mig besegrad och att jag indirekt låter andra ta val för mig och min kropp.Hmm, det är verkligen svårt. Jag vill verkligen vara en bra förebild för både mina barn och för mitt följe och detta skulle inte förändra mig.

Och jag skulle inte vilja att det syntes, jag vill göra detta för min egen känsla. Gud jag känner mig verkligen så splittrad! Men det känns riktigt bra att det bara är en villkorslös konsultation.

Vi får se vad som händer. Om jag blir avskräckt eller om det känns bra. Senast när vi var i Grekland på vår honeymoon weekend blev det kaos i mina kommentarer gällande mina ”förjävliga bröst”. Läs inlägget HÄR

// Ber er att hålla god ton i kommentarerna och att vi kan diskutera detta på ett vuxet sätt trots att våra meningar kanske skiljer sig från varandra!

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00