ANNONS

Mina förjävliga bröst

/

”Har fan inga bröst kvar. snygg kropp men förjävliga bröst.”

Så fort det kommer bikinibilder på bloggen kommer kommentarerna om mina bröst. Det slår aldrig fel att någon säger att jag har för stor bikini eller att mina bröst är fula. My gawd, är det konstigt att influencers gladeligen gör samarbeten där dem får sponsrade tuttar? Jag har skrivit inlägg efter inlägg om hur osäker jag själv är över mina bröst och hur jag senaste året bestämt mig för att lägga osäkerheten åt sidan och acceptera dem som de är. Jag har aldrig varit storbystad och efter att ha burit och ammat två barn var mina tidigare bröst ett minne blått. Jag har skrivit om hur jag skyler mig och är obekväm naken. Jag har skrivit om mina tankar på bröstoperation och jag har kommit fram till att jag vill acceptera dem som dem är. I somras tog jag ett stort kliv ut från min comfort zone och badade topless i Spanien. Jag tror inte ni fattar vilken utmaning det var för mig! Jag kan inte träna mig till stora bröst eller äta mig till dem, dem är som dem är helt enkelt. Kommentaren som den ovan gör mig inte ens ledsen längre men jag blir arg och uppgiven. Jag har valt att vara öppen med min osäkerhet och att folk försöker trycka på dem punkterna tycker jag är ett dåligt beteende. Vad är syftet med kommentaren? Att få mig att känna att ”japp jag är ful” eller att få mig att operera dem? Skäms på er, jag hoppas ni är snällare mot era medmänniskor i vardagen.För jag vet ju att om jag skulle falla för dessa kommentarer och operera mina tuttar – då skulle jag få så oändligt mycket skit för det också. Kroppen skammas oavsett. Tänk om jag skulle göra ett inlägg med ”Nu händer det – i samarbete med Tuttkliniken AB ska jag förstora brösten. Om du också får höra att du har fula tuttar kan du använda rabattkoden Paulastuttar och få 20% rabatt på nya bröst”


Då skulle det bli ramaskri om vilket dålig förebild jag är.

Eller om jag skulle göra det privat och inte skriva om det. Då skulle det heta att jag försöker mörka det. Nä, hur kvinnokroppen än ser ut är den fel. Jag säger inte ”aldrig” till en bröstoperation för samhällets press och kommentarer av den här typen påverkar mer än man tror. Men just nu embracear jag mina förjävliga bröst. Och som jag svarade på kommentaren i kommentarsfältet – jag kan köpa mig ett par tuttar men den här personen kan inte köpa sig en hjärna!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00