ANNONS

Anmäld till soc

/

Har ni hunnit läsa Hugos inlägg? Om att han har blivit orosanmäld till soc. Det här kom till Hugo i söndags:

1.Fruktanvärt att ett barn hamnade i en sån situation. Tycker det är bra att allmänheten reagerar och det är synd att ingen kunde stanna flickan så att föräldern också hade kunnat stanna och förstått risken i att åka bil bredvid.

2.När man cyklar med kids är man bakom genom att gå/springa efter barnet som cyklar.

3.Detta hände alltså i söndags. Himla märkligt att det är Hugo som blir anmäld till soc och inte den rätta pappan för vi hängde på Skansen hela söndagen och befann oss inte på hemmaplan.

Ett bakslag med att vara offentligt. Tydligen så finns det en grupp för folk som bor i området. När kvinnan skrev om händelsen hade någon svarat ”Det kan ha varit Hugo Rosas och hans dotter”. Hugo må vara vild, men han är inte dum i huvudet. Han förstår skillnaden mellan risk och risk. Hade jag fått välja så hade flickorna fortfarande hållt mig i handen när dom hoppar och skuttar. Mycket tack vare Hugo har de fantastisk kroppskontroll och mod till att testa nya saker.Vi var på en bmx bana för någon helg sen för första gången.

Det var guppigt och varmt. Båda kämpade på och ramlade minst 15 gånger var. Molly var sandig och hade spraksår på både knän och underarmar. Men hon fokuserade inte på det, hon skrattade och kände sig stolt för att hon hade klarat ett helt varv på banan med sin lilla cykel.

-Bra att göra orosanmälningar så soc faktiskt får utreda om föräldrar behöver stöd. Men det här är bara ren trams. Dels i att de inte kunde stanna till personerna (pappan och flickan), då är det helt omöjligt att veta vilka dom är. Nu hamnade anmälan på vår familj och vi har ju bevis på att vi befann oss på Skansen. Jaja, blir vi kallade så får vi gå dit och slösa på deras tid helt enkelt!

0

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00