ANNONS

Ett mål för 2018

/

Det kom till mig i helgen via Hugo faktiskt. Vi satt och tittade på Hugos medverkan i programmet ”Gladiatorerna” som många gånger tidigare. Barnen, framför allt Molly tycker att det är så roligt att hennes pappa varit med. ”Heja pappa, titta där är jag!, åh där är lilla mormor!”.

”Fan Paula du skulle också vara med i Gladiatorerna som deltagare” sa Hugo.

-KLART som f*n ska jag vara det!

Nu är det en riktigt bra game plan som gäller. Om en ny säsong skulle vara aktuell brukar fystesterna vara till sommaren och Hugos program spelades in under hösten.  Problemet med mig är att jag blir nästan för beslutsam när jag bestämmer mig för någonting. Det finns inget annat alternativ än 100%. Så då skulle mitt 2018 handla mycket om träning, att komma i form och framför allt att bli starkare. Det finns mycket i Gladiatorerna som jag aldrig har gjort tidigare så jag kommer att ta hjälp av min omgivning. Personer som kan träning, och så ger jag mig själv i deras händer.

Det skulle vara fantastiskt att få ge detta till mina barn. Molly skulle vara fem år och Leonore snart tre år. De kanske till och med skulle minnas? Och en fantastiskt rolig upplevelse. Jag är en vinnarskalle och att få utmana mig själv mot dom tuffa Gladiatorerna skulle vara sjukt kul.

Lite klipp ur Hugos medverkan

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00