ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dom bästa badhusen för barnfamiljen i Stockholmsområdet

/

Det är sen gammalt att vi tycker om att bada med familjen. För oss är det den ultimata aktiviteten och något vi gärna gör tillsammans. Det är roligt, lärande och berikande att vistas i vatten eller jag kanske är praktisk? När jag var liten var jag alltid sist upp i plurret. Letade man efter mig så fanns jag i plurret. Dock var jag aldrig en sån vilding som gjorde volter och dök baklänges. En sån som Hugo är i vattnet! Och vet ni? Det har våra barn tagit efter. Både Molly och Leonore hoppar/dyker från trampoliner!!!

Här kommer våra favorit badhus:

När barnen var yngre badade vi mycket i Medleys badhus i Tyresö. Framför allt för att vattnet är varmt. Det finna två pooler med olika nivå för vattenytan plus en rolig vatten rutschkana.
Förutom de varma poolerna finns det två vanliga. En stor med motionssim men också plats för lek samt en vanlig hederlig barnbassäng.

Vi har badat mycket i Huddinges simhall. Roliga pooler för dom minsta, trampolin, rutschkana, stor pool med plats för lek och en barnbassäng. Nu när båda börjar bli äldre så åker vi hellre hit än Tyresö just för trampolinens skull.

Familjens favoritbad just nu: Husbybadet. Och då menar jag deras äventyrsbad. Forsen är rolig och det finns fler rutschkanor. Relativt varmt i vattnet men inte alls som Medley.

Actionbadet i Västerås. Satan vad coolt och roligt det är här. I och med avståndet mellan Stockholm och Västerås blir det mer sällan och åker vi dit tar vi in på hotell och gör det till ett större äventyr. Bra för alla åldrar mellan 0 till vuxen.Badhuset i Högdalen badade vi mycket på också när barnen var yngre. Det bästa var att käka efteråt på Babas burger som ligger precis bredvid.

När Sydpoolen fanns i Södertälje badade vi mycket där. Nu finns det tyvärr inte kvar längre. Både jag och Hugo badade där mycket som små i det dåvarande äventyrsbadet.

Ett bad som jag avskyr är Eriksdals badet. Iskallt och obehagligt. En gång flöt det runt en bajskorv i poolen och flera gånger under min tid som tonåring och vuxen har blivit obehagliga närmanden från män. Inte ett badhus som vi väljer.

Örebro har ett roligt äventyrsbad, dit åkte vi på Mollys ett årsdag. Det är nog dessa som jag skulle rekommendera och dessa som vi pendlar mellan. Har jag missat något badhus? Vilka är dina favoriter och varför?Badhuset i Gustavs berg är också bra föresatsen! Det vart visst några stycken =)

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00