ANNONS

Kläder som låter mina döttrar vara det dom är- barn

/

Inlägg i samarbete med Polarn och Pyret

Som jag sagt tidigare är jag otroligt glad över det här samarbetet. Sedan jag fick kids har Polarn varit en favorit. Då för utomhuskläder och dom randiga, klassiska kläderna. Tyvärr så hade dom inte mig som kund för deras andra kläder. Men deras nya kollektion är mycket mer i min smak. Barnen gillar dem, även om stora tjejjen fått mer vilja när det kommer till klädval.

Jag betalar gärna för kvalité. Det är tråkigt när tröjor blir förminskade efter första tvätten. De kläder som jag har köpt från Polarn är de kläder som har varit i allra bäst skick när vi har tagit fram dem ur ärva-lådorna. Kvalitet så att kläderna kan ärvas är ju det bästa för miljön!

Snart är det kallt på riktigt och vi låter hösten komma i våra skalkläder. Vi ser fram emot att få dyka ner i alla löv. Kläder är till för att slitas och skalplaggen håller, både väl och länge. Kvalité i kombination med funktion. Toppen Polarn! =)

Vi gjorde denna plåtning i vår älskade park Långbro

Sandra_Rogers_Photography_(14)
Sandra_Rogers_Photography_(12)

Molly med ballonger

Sandra_Rogers_Photography_(21)

My little star

Sandra_Rogers_Photography_(6)
Sandra_Rogers_Photography_(45)
Sandra_Rogers_Photography_(50)

Min diamant

Sandra_Rogers_Photography_(54)

Att jag just får vara er mamma. Det är allt.

Sandra_Rogers_Photography_(63)

Bus i blickarna

Sandra_Rogers_Photography_(79)
Sandra_Rogers_Photography_(82)

Kattungen

Sandra_Rogers_Photography_(93)

Details

Sandra_Rogers_Photography_(94)
Sandra_Rogers_Photography_(101)
Sandra_Rogers_Photography_(111)
Sandra_Rogers_Photography_(115)

Älskar guldknapparna där bak

Sandra_Rogers_Photography_(117)
Sandra_Rogers_Photography_(137)
Sandra_Rogers_Photography_(139)
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00