ANNONS

Familjekul i Muminparken tillsammans med Silja Line

/

Inlägg i samarbete med Silja Line

Som du såg var vi i Muminparken för ett litet tag sedan. Detta gjorde vi tillsammans med Silja Line för att visa att det går att få även en toppendag i samband med en kryssning. Man kan helt enkelt få två resor i en.

Muminparken kommer man till via Åbo. Silja Lines hamn är Värtahamnen och därifrån tar det mindre än 12 timmar att komma i land. På båten finns det en massa äventyr som passar för både stora och små. För oss är detta det ultimata sommaräventyret. Enkelt, smidigt, roligt, mysigt och prisvärt.

Har jag berättat att jag var en mumin nörd när jag var liten? Minns du när man hade vhs filmer? Jag hade ett skåp med ALLA mumin filmer. Varje tripp till Finland var som en jakt på en ny film. Finska förstår jag knappt, trots att jag är halv finsk. Och jag minns att jag var så ledsen att jag inte förstod för det fanns så många fler filmer på finska än på svenska.

I år firar Muminparken 25 år, så i samband med jubileet kan vi erbjuda en rabatt:

  • För att ta reda på hur du reser hit tillsammans med Silja Line, klickaHÄR.
  • Just nu är det extra bra paketpriser för hela familjen.
  • Parken har öppet till 28 augusti.
  • Skriv gärna i kommentarfältet om ditt besök till Muminparken, jag vill gärna veta vad du tyckte =)

Under hela sommaren pågår det en tävling inne hos ”Familjekul”där du och din familj kan vinna en resa tillsammans med Silja Line i deras fantastiska Muminhytt. Vill du vara med och tävla? Kolla in tävlingen HÄR.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00