ANNONS
Integritet på Tailsweep

I go PEACH:nanas this spring!

/

Inlägg i samarbete med Klippotek1

Före:

Ja du ser. Jag kom med ett kaos till Camiliah, och vågade inte önska att det skulle kunna bli peach idag. Men Camiliah kan trolla, hon är magiker och lyckas alltid. Förra gången introducerade hon mig till ”Superbomb”. En produkt som jag använder vid ca var fjärde tvätt istället för balsam/inpackning från Loreal. I över sex år har jag gått till Cam och hon har alltid behövt ta lite på topparna. Idag var första gången som vi inte behövde klippa, men då klippte vi en ordentlig bit för ca 12 veckor sen. Hon sa att mitt hår aldrig har varit i bättre kvalité än nu och det måste vara smartbomben för det är det enda som jag har ändrat i skötseln kring håret sedan sist.Det som alltid händer hos frisören.. Man kommer med en make up i ansiktet och efter tvätten känner jag mig alltid så blek. Solpudret är borta och där sitter man i stolen och har världens finaste hår men är blek i ansiktet. Jag sa detta och då berättade Camiliah att dom sedan tre månader tillbaka har spraytan på salongen. Jag visste inte om detta och övervägde om jag skulle ta en dusch. Det fanns ingen tid men då fick jag testa det här istället:

En spraytan för enbart ansiktet. Man sprayar färg på borsten och applicerar precis så mycket som man vill. Vips kände jag mig solkysst och ännu finare med både nygjort hår och färg i ansiktet. Alla salonger borde erbjuda kunder detta, jag ser det lite som bullen när man köper kaffe på pressbyrån. Merförsäljning och något som iallafall jag skulle tacka ja till. Värt att tänka på, alla frisörer där ute! =)

Vill du testa att gå till Klippotek1 så är det tidsbokning via telefon på 08-7101900. Ange ”Paula” och få 15% rabatt vid första besöket hos Camiliah <3

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00