ANNONS
Integritet på Tailsweep

Svar på frågor från bloggen

/

Är livrädd för trafiken i Thailand, hur gör ni?

Igår beställde vi en taxi. Innan jag fick barn så hyrde vi moppar eller åkte tuktuk. Det enklaste är nog om man har med sig ett babyskydd och en puff i bagaget, för jag tror inte att alla taxibolag kan erbjuda bilbarnstolar.

Hur ser ditt liv ut som bloggerska? Med tiden du verkar kunna ge din familj.

Hugo sa ett ganska bra citat för ett tag sedan. ”Jobbar aldrig, men är aldrig ledig”. Lite sanning i det faktiskt. Den finns en stor flexibilitet och ett jobb som man bara har sig själv att förhålla sig till. Visst innebär det också fysisk närvaro men då är det bara att investera i en kalender och pussla för att få ihop det.

Att blogga har lärt mig så otroligt mycket om marknadsföring. Det har väckt ett sånt intresse hos mig att jag nu i April tänkte testa på en kurs inom marknadsföring på Berhgs. Gillar jag kursen och skolan så tänkte jag gå en utbildning där med start från augusti. Sjuksköterskeutbildningen får då vänta, då jag känner att det andra ligger närmare mig just nu.Trots att jag arbetar varje dag så ser jag som att min huvudsyssla är föräldraledigheten. Mina barn är små och det är dom bara en gång så jag prioriterar dom alla dagar i veckan. Mina kvällar uppoffrar jag. Varje sovstund ser jag som arbetstid. Därför blir helgerna heliga för att även få kvalité i mitt förhållande. Oavsett sysselsättning så tror jag att man kan öva sig på sin effektivitet. Jag hinner med mycket och det tror jag beror på att jag är just effektiv. Kombinera det med att se fram i tiden, så kan man pussla rätt bra. Jag är också bra på att säga nej till saker och jag känner att jag inte hinner, för som jag sa så ser jag barnen som min huvudsyssla just nu.

När skolan drar igång kommer tiden att se annorlunda ut men jag ser fram emot att utmana mig själv för att kunna förbli en delaktig person inom min familj.

Kärnar du ur vattenmelonen som du ger till Leonore?

Svar ja. Och jag skalar hennes korv, delar på hennes pasta och ger mindre brödbitar i taget. Hon känns liten fortfarande.

Vad heter hotellet som ni bor på?

Centara resort hotell, tror man kan se det via Tui =)

När kommer barn nummer tre?

Jag var så sugen på en till när Leonore var en lugn bebis. Men nej, vi vill inte ha fler barn just nu. Vi vill njuta av dom två vi har, ge vår tid och kärlek med dom. Idag krävs det ändå lite planering att få egentid med en, och vi vill räcka till för dom vi har.

Jag vill också få tillbaka min egna vardag. Jag vill utbilda mig och bli klar, inte göra fler studieuppehåll. Så jag personligen känner mig lite egoistisk och partisk. Man ska aldrig säga aldrig heller. Om några år skulle jag vilja få fler barn, mitt hjärta rymmer mer kärlek men vill hellre då dela upp småbarnsår på två ”kullar”.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00