ANNONS

Helgen

/

Ääääntligen fredag. Trots mammaledighet så är helgen just precis helgen. En liten flykt från vardagen och vardagspusslet. Det spelar inte lika stor roll när Molly hamnar i säng, det är godis på lördagar, godare mat och aktivitet med hela familjen. Idag är jag hemma med båda tjejerna. Vi leker och har en klassisk hemmadag. Alla leklådor rivs upp, alla böcker läser vi, alla pennor ligger på golvet utan korkar och pusselbitarna ligger under soffan. Det enda det är ordning på är Mollys docka, den leker hon mest med sedan lillasyster kom. Leonore följer nyfiket Mollys röj och viftar med armarna så fort Molly närmar sig. Jag själv springer mellan barnen för att se till att båda får sin mammas uppmärksamhet.

Vi ska snart iväg till boxen, ett nytt pass med Pischa väntar. Jag hoppade faktiskt min mammaträning igår för att jag hellre ville vila. Vilan gjorde susen men träningsvärken sitter kvar, om den inte till och med blivit lite ”värre”. Senare i eftermiddag hittar jag på något kul för Mollys skull, vad vet jag inte än.

På lördag kommer jag stå i Gymmgrossistens nya butik i Södertälje. Vi kommer att hänga i butiken mellan 10-16 för att snacka skit och smaka på clean fit. har du vägarna förbi? Kom och säg hej till mig! =) Lunagallerian plan 4, det är där det händer. Efter invigningen ska vi lyxa till det genom att sova borta. Både jag och Hugo är tröttmössor och njuter av att få sova ut en extra timme på morgonen. Vad är inte bättre än att få sova ut tillsammans? Vi sover hemma hos familjen och får lite hjälp på söndagsmorgonen för att göra detta möjligt. Det är lyx i småbarnsåren må jag säga. Vad är helglyx för dig? =)

PUSS, ha en fin fredag

IMG_2014
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00