ANNONS

Morgonstund

/

Idag är det inte många knop för mig och Ugglis. Istället för lillis så kallar vi Leonore för Ugglis. Hon har så stora och fina ögon och ibland stirrar hon med blicken och ser ut som en liten uggla. Min kalender är inte att leka med, nästan varenda dag är det en notis om något jag ska göra, någonstans jag ska vara eller något som händer i barnens liv. När jag var mammaledig med Molly var det likadant och då började jag ha en ”hemma-dag”. En dag som jag håller fri för att få vara hemma. Utan några måsten. Bara mys med den lilla.

Så här ligger vi nu, jag och Leonore. Vi hade en morgon tillsammans med Molly och Hugo innan dom åkte. Nu ska jag välja något att titta på, sen blir vi kvar här i några timmar. Jag njuter av att få lite egentid med båda barnen. Att natta Molly och få ha henne nära när hon somnar gör att hjärtat slår volter. Likaså att få ha Leonore i famnen i flera timmar utan att behöva lägga ner henne för att något annat måste göras. Men det allra bästa är att se mina tjejer tillsammans!

12516569_10153671826111273_1027163122_n
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00