ANNONS

Frågor och svar

/

Nu tänkte jag besvara lite frågor som jag har sett den senaste tiden. Frågorna kommer att handla om den dryck som min andra hälft tagit fram på egen hand. Tillsammans med hans bror och två av hans bästa vänner. Redan för flera år sen sa Hugo ”Paula jag vill ta fram en hälsodryck, den ska heta Clean”. Sem gick det undan. Han berättade om denna idé till sina vänner och sin bror. Jag ska vara ärlig, Hugo hade aldrig klarat detta på egen hand utan han behövde en skara vänner/familj som hjälpte detta att bli möjligt. Dom fyra killarna… Vilket jobb dom har gjort på så kort tid! Idag står Clean fit inne på Ica, konsum och förhoppningsvis på ännu fler ställen inom kort. Och jag känner mig så stolt när jag ser burken i kylen.

Tillsammans skapade dom då Clean drink. En hälsodryck som snart skulle visa sig bli ett nytt koncept till hälsodryck. De finns redan etablerade konkurrenter så något var dom tvungna att hitta på som ändå gjorde att dom skiljde sig från resten, vi kommer till det lite längre ner.

Får man dricka Clean fit när man ammar?

Detta är inget någon annan än du själv som kan svara på. Clean fit innehåller 180 mg koffein. Du får själv ta ett beslut huruvida du vill få i koffein i din kropp. Jag dricker kanske två koppar kaffe om dagen, vill jag hellre dricka en clean fit efter träningen hoppar jag kaffet. Enligt livmedelsverket är det en sån liten, liten % som går över i bröstmjölken. Märker man på barnet att hen har svårt att sova eller är hyperaktivt, ja då kan man kanske ta sig en funderade över hur ens kost ser ut. Jag kan dock avslöja att i framtiden kommer det komma en Clean-dryck som är fri från koffein. Spännande! =)

Hur skiljer sig Clean från konkurrenterna, ex Nocco och Celsius?

Jag tycker att man ska vara ödmjuk till konkurrenter, att man respekterar varandra. Detta handlar om vad konsumenten gillar. Precis som vi gillar olika typer av smaker på godis så gillar vi olika typer av smaker på dryck. I detta fall hälsodryck. Clean fit är en vitaminberikad hälsodryck som innehåller BCAA. För dig som inte vet vad BCAA så är det grenade aminosyror. BCAA hjälper kroppen att stimulera muskelsyntesen till max. Men andra ord att bilda protein som blir till muskler i din kropp. Drycken är framtagen av Hugo och gänget bakom honom. Tillsammans kom dom fram till att addera hela 10 vitaminer, magnesium som hjälper kroppen att återhämta sig efter träning, zink som stärker immunförsvaret, krom och L-karnitin som hjälper dig med fettförbränningen.

Clean fit är fri från kalorier, socker, konserveringsmedel och taurin. Allt detta som jag rabblat upp gör Hugos dryck unik. Men det allra bästa har jag inte ens nämnt än. Clean produceras i landet som en del av min familj kommer ifrån. Finland. Drycken är alltså gjord på nordiskt, rent sötvatten. Sötvattnet kommer ifrån en källa som har blivit utsedd till ett av världens finaste enligt USECO.

Detta är min Hugo. Han som lyckas med sina projekt. Jag tror på Clean och ser det som en svensk innovation. Jag står bakom Clean och tycker att det ska bli kul att följa dryckens utveckling.

Vad smakar den?

Här skiljer sig Clean från sina konkurrenter. Du kommer aldrig att hitta en Clean som smakar smultron eller citron. Utan Clean fit smakar Clean Fit. Precis som Coca Cola smakar Coca Cola. Smaken är ett reslutat av allt som drycken innehåller =)Detta är dom frågorna som jag har sett i mina flöden. Nu är det upp till dig att se om du gillar drycken eller inte.

Smaken är som baken men jag vore dig tacksam att om du gillar den, hjälp till att sprid! Be personal på din matbutik ta in drycken. För att komma i kontakt med Clean drink: info@cleandrink.se

Framöver kommer alla som arbetar med Clean hitta på roliga evenemang. Det ryktas om ett clean-lopp där Hugo en gång i månaden kommer att springa en runda tillsammans med alla som vill komma. För att inte missa allt skoj som händer, följ @cleansdrinks på instagram!

P1192831
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00