ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sakta men säkert

/

En månads hård träning med Bea. Jag har sagt det förut men säger det igen, hon är grym. Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är en stor del av min vardag och det är kul när man kan bli vän med nya människor såhär pass ”sent” i livet. Bea är en mycket bra tränare som inte vill något annat än att du ska lyckas med dina mål. Så många gånger som hon har gått upp kl 6 på morgonen bara för att träna mig för att det passar bäst för Molly. Som hon smsar mig varenda dag om hon har en lucka och undrar om jag vill komma till klubben och köra ett extrapass. Hon är bara bäst helt enkelt. Jag tänkte att jag lägger upp bilder i träningskläderna en gång i månaden. Blir lite tjattigt om det blir en gång i veckan och på så sett får både jag och ni se att det faktiskt händer något med hjälp av träningen. Nästa gång slänger jag med måtten också. Tack Bea för att du lägger ner din själ med att få mig stark igen. Glöm inte att läsa hennes blogg där hon skriver om träning, kost och livet. Även min träningsresa förekommer i Beas blogg HÄR.

De vänstra bilderna är från när jag började träna och de högra är från idag. Jag är långt ifrån mål men detta är bara början!

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00