ANNONS

Ett sent morgoninlägg

/

Det här inlägget skulle egentligen ha kommit upp imorse men om sanningen ska fram så har jag varit så trött. För typ första gången tillät jag mig själv att också sova mitt under dagen när Molly tog en tupplur. Jag stängde av tven och struntade i att göra klart mitt blogginlägg som iprincip var färdigt. Gud vad skönt det var att sova en timme, det ska jag försöka fortsätta med. Det blir så lätt att man börjar plocka hemma så fort Molly sover. ”Jag passar på att duscha, blogga eller städa”. Det enda rätts är egentligen att vila när nätterna fortfarande strular mer eller mindre.

Imorse var jag på TMT och körde ett bruuutalt pass. 50 repetitioner av en hel del olika övningar. Molly var med på klubben och satt i babysittern och kollade på när jag tränade. Hon skrattade när jag höll på och dö och det var precis som hon tänkte” rör på fläsket nu mamma”. När Hugo kom hem så följde vi med till hans pass och drog direkt efter träningen till Södertälje och hem till Hugos mamma och pappa. Där väntade en god middag och vi blir kvar här över natten. Himla mysigt att sova hemma hos farmor och farfar tycker Molly!

Jag har kommit på en grej som vi måste köpa. Det är en tidsfråga tills Molly kommer börja äta gröt. I framtiden kommer hon säkerligen få välling så för att underlätta oss själva bör vi införskaffa oss en vattenkokare. Det tar sån tid för vattnet att koka upp i en kastrull. När jag ändå är i farten så kanske en stavmixer får följa med hem också, då blir det lättare att mosa ihop mat till henne i framtiden =)

Utslagen tjej efter att varit med på klubben imorse

20130830-213512.jpg

Just nu hänger vi i soffan

20130830-213627.jpg

Tidigare idag åt alla glass. Inte jag Bea, jag lovar =)

20130830-213725.jpg

Här är jag och Bea

20130830-213802.jpg
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00