ANNONS

Funny people

/

Igår på Rockbjörnen började Hugo prata lite med en tjej som han känner sen tidigare. Tjejen hade med sig en kavaljer. Vi presenterades allihop och stod och hängde en stund innan showen satte igång. Det var varmt, trångt och för oss korta helt värdelöst. Det var liksom inte en chans att man såg fram till den stora scenen. ”Äh, ska vi inte dra och åka karuseller istället” säger någon av oss. Och det var där det roliga på kvällen började.

Jag, Ellen, Hugo och Kevin drog runt som 14 åringar och ville åka allt. Skrattade, spelade spel och snackade. Det är roligt när man möter på genuint, trevligt och roligt folk. Tack som fan för igår och hoppas ni hade kul på efterfesten och stort lycka till Kevin i USA och hoppas att inspelningen av Elsas värld gick bra imorse Ellen! =)

20130829-144814.jpg
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00