ANNONS

Godmorgon

/

Ni vet när man är så trött på kvällen men man måste verkligen tvätta håret. ”Äh, jag går upp en halvtimme tidigare imorgon bitti”. Problemet är att jag är en sån tröttmössa och offrar mitt högra ben bara för att sova en kvart extra. Dessutom tycker jag att det är obehagligt att dusha det första jag gör på morgonen, det är bara kallt och oskönt. Hugo måste dusha för att vakna till och ta tag i dagen. Jag gick iallafall upp tio minuter tidigare än vad jag brukar och det resulterade till att jag inte hann torka håret så nu sitter jag på tunnelbanan med isiga toppar och ångrar att jag bara inte dushade igår innan jag gick och la mig =)

Vad händer idag då, inget speciellt faktiskt. Det är min tur att jobba till sju idag på jobbet. Det är mitt sista långpass och det känns lite sorgligt. Jag kommer inte att jobba länge till. Tanken är att jag ska vara hemma från och med mitten av April och det är ganska snart.

Påsken närmar sig och jag ser fram emot helgen. På fredag ska vi åka ut till min familjs landställe som ligger i Norrtälje aka Nortan. Jag älskar att vara på landet, vi hittar alltid på så mycket roligt när vi är där. Nu kommer det säkert vara hur mycket snö som helst där ute men i sommar kommer vi säkert att hänga där ganska mycket. På söndagen ska vi åka ut till Ekerö för att fira påsk tillsammans med Rosens familj. Påsken är inte viktig för mig ur religionens synvinkel men jag gillar traditioner och tycker att påsken är mysig.Innan helgen kommer ska vi på sista delen av föräldrarutbildningen som kommer att handla om amning och den första tiden hemma. På torsdag morgon har vi tid hos barnmorskan också.

Vi ska mäta magen och lyssna på hjärtat som i vanlig ordning. Skorpan har redan fixerat huvudet neråt och ligger med ryggen och rumpan på vänster sida av min mage. Men jag känner sparkarna i hela magen och framförallt på vänster revben så jag misstänker att bebisen vänt sig. Tänkte kolla med barnmorskan om hon kan känna igen och se hur Skorpan ligger nu iallafall. Jag tror att barnmorskan även kommer att be mig om att börja skriva ett förlossningsbrev så jag har redan börjat fundera kring vad som skulle hjälpa mig att få den bästa möjliga upplevelsen. Vad skrev ni i era förlossningsbrev? Har ni något tips på vad jag kan tänka på? =)

20130325-090317.jpg
20130325-091201.jpg
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@paulas_me
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00