ANNONS

Trött men glad

/

Nu är vi äntligen hemma igen med min alldeles egna fina bil! Det vart en Volkswagen golf, jag behöver inte en större bil. Bilen är en miljöbil också så det kändes bara ännu bättre. Bilen fanns alltså i Säffle så jag och Hugo tog tåget imorse. Det var mysigt att åka tåg och kolla på roliga klipp på datorn. Dessvärre gör det så j*vla ont i ryggen av att sitta still för länge. Sedan jag vart gravid har jag börjat få problem med åksjuka så det fanns inte att jag kunde sitta och titta ner i mobilen och blogga på vägen hem heller. Hugo körde alltså nästan hela vägen =)

Så snälla mina fina erfarna läsare, säg att det onda i ryggen försvinner efter förlossningen. Jag kan härda ut bara jag vet att det blir bättre sen!

Jag och Hugo satt och pratade om terrordådet den 11 september 2001. Att vi båda kommer ihåg det så väl trots den unga åldern. Jag var bara tio men jag kommer ihåg den tunga känslan som man hade den dagen. Man förstod att det inte var bra och långt ifrån något vanligt. Jag älskar att kolla på filmer och dokumentärer från 11/9. Jag har läst om det en hel del under åren. Så kvällens film blir Remember me med bland annat Robert Pattinson. Jag har sett den förut men vart så sugen på att se den igen just på grund av att vi snackade om dådet mot World Trade Center. Håller ni med mig om att det är en riktigt bra film? Och till er som inte sett den, se den!!!!

Golfen Göran =)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00