ANNONS

Lördagsrecept och lite annat

/

Idag så kom min lillebror hem till oss efter frukosten, mamma jobbade heldag och Love är borta på fotbollsturnering med min äldsta lillebror så då får man ställa upp som storasyster. Vi drog på ett skjut-event i Solna. Jag har skjutit förut så jag kände mig inte så sugen på att skjuta själv men Hugo och Lucas tyckte att det var roligt. Efter att vi hade lämnat Lucke satt vi i bilen och hade beslutsångest över vad vi skulle göra. Vi bestämde oss för att ha en riktig hemmakväll med god mat, snacks och filmer. Väl inne i affären så kom vi inte överens om vad vi skulle käka för middag så vi drog fram mobilen och slumpade ett recept och det blev det här:

Nu är jag mätt och belåten och snart ska vi kolla på en film som handlar om när Osama Bin Laden blev tillfångatagen. Det får inte bli en allt för sen kväll ikväll för att imorgon bitti ska jag och Hugo ta tåget till Säffle. Vi ska få hem en bil som vi har köpt till mig! =) Dock så kommer det vara ca en och en halv timme som vi kommer att behöva döda i Säffle så har ni något förslag på vad man kan hitta på där?

Förberedelser

Jag och Hugo stod som frågetecken när vi läste att vi behövde Smetana, vad f*n är det liksom tänkte jag =)

Klart och smask

Taaaa kort nurååååå

Baby

Det bästa sparar man till sist!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00