ANNONS

27 november 2011 var första dagen på resten utav mitt liv

/

Minns ni när jag hade en frågestund på Hugos blogg för någon vecka sedan? Då frågade ni hur det var vi träffades. Som ni säkert redan vet så var det i samband med inspelningen utav Wipeout. Jag sökte mig in mest på skoj och vart så jäkla glad när jag kom med. Jag älskar äventyr och det kändes klockrent att jag kom med.Jag kommer ihåg vad jag hade på mig den dagen. Svarta tights och en lite längre vit stickad tröja. Jag hade varit ute och rökt med några av dem andra deltagarna och var påväg in i terminalen på Arlanda igen. Vi kom fram till samlingsplatsen och där stod Hugo. Min första tanke var ”vilken snygg kille”. Sen så fanns det ingen annan som riktigt fick upp mitt intresse på samma sätt. Jag hade en liten fling med en kille under tiden innan vi drog till Argentina så jag hade inga planer på att träffa någon ny. Men Hugo är Hugo och vår vecka i Syd Amerika var helt perfekt. Allt började redan på planet, vi hamnade bredvid varandra på flighten mellan Paris och Buenos Aires. En flygtid på ca 16 timmar. Där satt vi och började prata med varandra på en gång. Det visade sig att vi hade en hel del gemensamt och jag minns att jag tyckte det var skönt att det fanns någon jag kunde umgås med under veckans gång. Filmen Madagascar ligger mig varmt om hjärtat. Vi bestämde oss för att kolla på någon film tillsammans på planet och det vart Madagascar. Vi satt och gapskrattade mitt i natten när alla andra passagerare låg och sov. Jag minns att vi till och med låg och lutade oss mot varandra när det var dags att försöka sova. Observera att vi träffats för första gången bara några timmar tidigare.

Har ni varit med om att man precis har träffat en person och att det känns som att man har känt varandra under hela ens liv? Så kändes det för mig under flygresan ner till Argentina.

Alla deltagare delades upp två och två på hotell rummen väl framme i Argentina. Hugo fick självklart ett eget rum eftersom att han hade blivit tillfrågad om att vara med i Wipeout. Jag sov i mitt rum den första natten sen så sov jag och Hugo ihop resten av resan på hans rum. På vår första lediga dag gick alla deltagare ut för en riktigt blöt utekväll. Mot morgonkvisten satte vi oss i olika taxibilar för att bege oss tillbaka till hotellet. När jag ska gå av bilen ropar Gabbe på mig för att han vill ha hjälp med att få av Hugo ur taxibilen. Jag sätter mig på huk framför Hugo och säger att jag ska hjälpa honom att komma in på hotellet, han är full och vill dra vidare på strippklubb men vi kommer överens om att han följer med hem om han får en puss på kinden. Jag tyckte att han var larvig men böjde mig fram för att ge honom en puss på kinden, då vände han på sitt ansikte så att det istället blev en puss på munnen. Det var vår första puss och jag minns det som igår.Dagarna gick och jag och Hugo höll ihop. Vi spelade in Wipeout och resten av tiden ägnade vi oss åt Argentinas nattliv. Vi sov på dagarna och härjade på nätterna. Under tre dagar käkade vi bara skit som mackor och hamburgare, kommer ihåg det så väl hur jag led av vätskebrist pga dålig mat. Redan då skrattade vi mycket ihop och gav varandra mycket närhet. Jag ville inte åka hem för att vi hade haft så roligt och jag kommer ihåg att det kändes tomt att komma hem för jag hade vant mig med Hugos sällskap 24 timmar och dygnet.

Men min magkänsla sa att jag inte hade sett det sista utav honom. Två dagar efter att vi hade kommit hem hade vi vår första riktiga dejt. Gissa vad vi gjorde? Vi hade myskväll hemma hos Hugo och tittade på Madagascar 2 =)

Vår kärlekshistoria över hur den första tiden var kanske inte är den klassiska där man t.ex. uppvaktar den andra eller går ut och äter mysiga middagar för att lära känna varandra. Men vår historia är helt perfekt för oss och jag skulle aldrig vilja ändra på den.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00